Bantu suport channel saya dengan cara LIKE KOMEN DAN SUBSCRIBE biar saya lebih semangat untuk upload video cover lainnya

Official video https://youtu.be/bFfyYHJwlMU

Lirik lagu

Sumilir angin wengi  Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

 

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang  Aku tulus tresno sliramu... uuu


Tresno ra bakal ilyang  Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.....


Mohon maaf jika ada kekurangan dalam video saya

Kritik saran dan masukan saya terima
Happy watching

#salamtresno
#covergitar
#jawatengah

Share via